Bouw & DHZ

Beti Timmerfabriek is totaalleverancier van machinaal timmerwerk voor zowel woning- als utiliteitsbouw. Men moet dan denken aan kozijnen, ramen, deuren, hefschuifpuien en trappen. Ook voor geprefabriceerde onderdelen zoals dakkapellen, houtskeletbouw wanden en spanten bent u bij ons aan het juiste adres.

Bouwadvies Jack Braken uit Bergeijk onderzoekt of u met het door uw gekozen budget de gewenste bouwplannen kan realiseren. Valt uw bouwinitiatief buiten uw budget? Dan zoeken wij naar de beste alternatieven waarna u het gehele bouwtraject kunt rekenen op volledige begeleiding.

- Advertentie -

Box Metselwerken BV verzorgt met onvermeniderd enthousiasme voorkomende metselwerken voor bedrijven, instellingen en particulieren.

Sinds jaren is Claes & Sengers VOF gespecialiseerd in het boren en zagen van beton, steen en asfalt met diamant. Claes & Sengers Betonboringen is flexibel en klantgericht, dit uit zich in nauwkeurige boor- & zaagwerken, en achteraf een schone werklocatie. Claes & Sengers VOF is met name actief in het zuiden van Nederland, dit zowel in de zakelijke als de particuliere sector. Enkele van onze werkzaamheden zijn het zagen van: schijnvoegen (dilataties) in vloeren, tegel – look in terrasvloeren, trapgaten, verzwaringen & bevestigingen voor machines, raam- & deuropeningen, doorvoeringen t.b.v. openhaarden, afzuigkappen, lichtspots enz… Dit zijn slechts enkele van de activiteiten. bezoek de website voor meer info.

- Advertentie -

Deuren en Meer biedt diversen producten aan waarbij het draait om de afbouw van uw woning, kantoor, en andere leef omgeving. Zoals, binnendeuren, buitendeuren, deurbeslag, kozijnen en schuifdeursystemen, houten en kunststof gevelbekleding, vloeren, vlonders en daglichtsystemen.

Geurts Kozijnen verkoopt en monteert, als Profel Selectdealer, al meer dan 17 jaar Profel producten en zijn specialist op het gebied van kunststof en aluminium kozijnen en deuren, schuifpuien, serres en aanverwanten en leveren zowel aan particulieren als bedrijven.

- Advertentie -

Janssens Verwarming is het aanspreekpunt voor storingen aan uw cv ketel, onderhoud van uw cv ketel, aanleg van nieuwe cv installaties en aanpassingen aan bestaande situaties.

Neem gerust even contact op voor een vrijblijvende offerte.

- Advertentie -

Een betrouwbare, betrokken en proactieve partner. Zo staat het team MKK Maatwerk Kopers Keuze bekend bij de klant, leverancier en fabrikant.

Sengers Projectmanagement is een vastgoedadviesbureau voor de zakelijke en particuliere markt. Wij begeleiden en adviseren vanaf het eerste initiatief tot en met de oplevering en de nazorg. Sengers Projectmanagement is graag vanaf de beginfase bij uw project betrokken.

- Advertentie -

Zoekt u een persoonlijk advies in tegels, een ontwerp of verwerking van tegels? Dan bent u bij ons aan het goede adres! Piet Bierens Wand- & Vloertegels in Duizel biedt u niet alleen een uitgebreid assortiment wand-en vloertegels, maar u kunt ook bij ons terecht voor: sanitair, elektrische vloerverwarming en poets-en onderhoudsmiddelen. Ook voor de ‘doe het zelvers’ hebben wij alle hulpmaterialen die nodig zijn voor goed en degelijk tegelwerk.

- Advertentie -

Verwarmingsservice Bergeijk BV, voor al uw sanitair, gas, water en dakbedekking.

Terug naar boven