Bouw & DHZ

Beti Timmerfabriek is totaalleverancier van machinaal timmerwerk voor zowel woning- als utiliteitsbouw. Men moet dan denken aan kozijnen, ramen, deuren, hefschuifpuien en trappen. Ook voor geprefabriceerde onderdelen zoals dakkapellen, houtskeletbouw wanden en spanten bent u bij ons aan het juiste adres.

Bouwadvies Jack Braken uit Bergeijk onderzoekt of u met het door uw gekozen budget de gewenste bouwplannen kan realiseren. Valt uw bouwinitiatief buiten uw budget? Dan zoeken wij naar de beste alternatieven waarna u het gehele bouwtraject kunt rekenen op volledige begeleiding.

- Advertentie -

Box Metselwerken BV verzorgt met onvermeniderd enthousiasme voorkomende metselwerken voor bedrijven, instellingen en particulieren.

Sinds jaren is Claes & Sengers VOF gespecialiseerd in het boren en zagen van beton, steen en asfalt met diamant. Claes & Sengers Betonboringen is flexibel en klantgericht, dit uit zich in nauwkeurige boor- & zaagwerken, en achteraf een schone werklocatie. Claes & Sengers VOF is met name actief in het zuiden van Nederland, dit zowel in de zakelijke als de particuliere sector. Enkele van onze werkzaamheden zijn het zagen van: schijnvoegen (dilataties) in vloeren, tegel – look in terrasvloeren, trapgaten, verzwaringen & bevestigingen voor machines, raam- & deuropeningen, doorvoeringen t.b.v. openhaarden, afzuigkappen, lichtspots enz… Dit zijn slechts enkele van de activiteiten. bezoek de website voor meer info.

- Advertentie -

Deuren en Meer biedt diversen producten aan waarbij het draait om de afbouw van uw woning, kantoor, en andere leef omgeving. Zoals, binnendeuren, buitendeuren, deurbeslag, kozijnen en schuifdeursystemen, houten en kunststof gevelbekleding, vloeren, vlonders en daglichtsystemen.

DHZ Makelaarsportaal (een initiatief van Jansen Internetservice) is een platform voor particuliere Doe Het Zelf makelaars voor het verkopenverhuren van woningen, boten, bedrijfsruimtes enz…

- Advertentie -

Geurts Kozijnen verkoopt en monteert, als Profel Selectdealer, al meer dan 17 jaar Profel producten en zijn specialist op het gebied van kunststof en aluminium kozijnen en deuren, schuifpuien, serres en aanverwanten en leveren zowel aan particulieren als bedrijven.

HEUVELING containerverhuur Eersel is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de verhuur van containers, levering van zand en grind en het realiseren van grond– en sloopwerken.

- Advertentie -

Janssens Verwarming is het aanspreekpunt voor storingen aan uw cv ketel, onderhoud van uw cv ketel, aanleg van nieuwe cv installaties en aanpassingen aan bestaande situaties.

Een betrouwbare, betrokken en proactieve partner. Zo staat het team MKK Maatwerk Kopers Keuze bekend bij de klant, leverancier en fabrikant.

- Advertentie -

Sengers Projectmanagement is een vastgoedadviesbureau voor de zakelijke en particuliere markt. Wij begeleiden en adviseren vanaf het eerste initiatief tot en met de oplevering en de nazorg. Sengers Projectmanagement is graag vanaf de beginfase bij uw project betrokken.

Verwarmingsservice Bergeijk BV, voor al uw sanitair, gas, water en dakbedekking.

- Advertentie -
Terug naar boven