Camping & recreatie

In de  “Acht Zaligheden” staat een jaren ’30 huis aan het Smitseind op nummer 8 waar wij (Marco en Karin) in een grote tuin een volledig zelfstandig bed en breakfast Puur 8a hebben gerealiseerd. Wilt u ook eens overnachten in de Brabantse Kempen! U bent bij ons  van harte welkom.

Bergeijk is een groene plattelandsgemeente, temidden van diverse natuurgebieden. De omgeving telt 343 kilometer aangelegde fietspaden en 524 kilometer bewegwijzerde wandelpaden. Midden in het sfeervolle, Kempische Bergeijk vindt u B&B “Hoeks Huys”Hoeks Huys, bed & breakfasten meer

- Advertentie -

Kindercamping, vakantiewoning, blokhut en 2-kamer appartemnent “Hoeve Heikant”. Bij ons is erg veel mogelijk! Als u speciale wensen heeft, zeg het ons dan. Als u met een groep verblijft, vraag ons gerust al tijdens de boeking naar de mogelijkheden en activiteiten. Wilt u uw paarden meebrengen? Geen enkel probleem!  Heeft u andere wensen? Overleg met ons!

Onze camping is gelegen in een rustige en landelijke omgeving ongeveer 4 km. buiten de bebouwde kom, tussen Valkenswaard en de Belgische grens.
Ook beschikken wij over perfecte Bed & Breakfast (B&B) faciliteiten.

- Advertentie -

Ons vakantieoord is compleet! Behalve een minicamping vindt u bij ons ook volledig ingerichte vakantiewoningen, welke uitermate geschikt zijn voor mindervaliden (rolstoeltoegankelijk). Medio 2010 zullen ook de nieuwe chalets gereed zijn om van een heerlijke vakantie te kunnen genieten. Verder kunt u gebruik maken van onze “slecht weer locatie” en uw fietsen opbergen in een afgesloten fietsenstalling. Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze website.

- Advertentie -
Terug naar boven