Huis, tuin & (huis)dier

Zoek en vindt op onze website een geschikte woonruimte welke worden aangeboden door particuliere verhuurders.

040HouseRental is een volledig particulier initiatief, er staat dus geen bedrijfsvoering achter. 

Bloemboetiek ’t Hofke is sinds 1984 gevestigd in het hart van een van de groenste dorpen van Europa Bergeijk. Wij staan bekend om onze gezellige, kleurrijke en betrokken werkwijze naar onze klanten toe! Met een ongekend enthousiast team staan wij klaar om onze klanten te helpen bij het maken van een keuze voor een boeket, bloemstuk, plantenbak, voor ieder wat wils. Dagelijks veilingverse bloemen voor een eerlijke prijs.
- Advertentie -

Op www.huissuperschoon.nl vindt U alles voor in en om de huishouding. Ook voor de betere kwaliteit schoonmaakartikelen tegen betaalbare prijzen bent U bij ons aan het juiste adres. Wij hebben ons gespecialiseerd in strijkplankovertrekken en microvezelproducten met kwaliteitsgarantie. Vele van onze klanten noemen ons niet voor niks de “Wonderdoekenspecialist“. Verder hebben we diversen huishoudartikelen van kraansproeier tot strijkplankovertrek.

J.Mies – Schoorsteenveger is een onderdeel van Quickdak uit Westerhoven. Voorkom schoorsteenbrand, rook in huis, vogelnesten in uw rookkanaal of andere onaangename verrassingen door uw schoorsteen regelmatig en professioneel te laten vegen door Joep Mies – Schoorsteenveger.

Terug naar boven