Medisch en zorg

Bultman Medische Expertise (BME)

Bultman Medische Expertise

BME is een praktijk van drs. H. Bultman, huisarts en manueel arts en Mw. I. Bultman. Het is een medische onderneming welke zich richt op het gebied van keuringen, sportmedische begeleiding, aanvullende diagnostiek (d.m.v. o.a. ECG, Echografie enz.) en second opinions.

Integratieve psychotherapie is een behandeling in meestal een kortdurende vorm. Als het nodig is kan de behandeling ook langer ingezet worden. Het doel is om je problemen en psychische klachten te verminderen of beter hanteerbaar te maken. Het helpt je moeilijke situaties anders aan te pakken, vervelende dingen anders te zien of pijnlijke gevoelens te verwerken. Het resultaat is afhankelijk van de aard van de problemen en de mogelijkheden die iemand heeft. Daarnaast is de inzet van jouzelf even belangrijk als de deskundigheid van de therapeut.

- Advertentie -

Monique Aarts

Mijn naam is Monique Aarts en ik ben een gediplomeerd Medisch Pedicure gevestigd in Westerhoven aan de Hoeverstraat 34. Ik ben aangesloten bij de brancheorgantisatie ProVoet en heb een samenwerkingscontract met de POZOB en met diverse verzekeringsmaatschappijen.

Zorgbruggen Thuiszorg is een particuliere thuiszorgorganisatie die zorg op maat levert. Met een team zorgverleners staan we voor u klaar. Wélke zorgvraag u ook heeft, u kunt altijd direct bij Zorgbruggen terecht! We vinden het belangrijk persoonlijke wensen te kunnen vervullen. Er zijn géén wachtlijsten. Zorgbruggen Thuiszorg levert de zorg die ú wilt. Onze doelstelling is, zo’n fijne persoonlijke ondersteuning en zorg te verlenen waardoor ú prettig en comfortabel thuis kunt blijven wonen.

- Advertentie -
Terug naar boven