Medisch, zorg en welzijn

Bevoorrecht VOF

Sinds 2012 voeren we al mentorschappen en curatelen uit. Als verpleegkundige is er ruime ervaring opgedaan binnen vele gebieden van de gezondheidszorg; in de zorg voor verstandelijk gehandicapten, zorg voor ouderen, verpleeghuis, psychiatrie, ziekenhuis, wijkverpleging en zieke kinderen of kinderen met een aandoening.

Bultman Medische Expertise (BME)

Bultman Medische Expertise

BME is een praktijk van drs. H. Bultman, huisarts en manueel arts en Mw. I. Bultman. Het is een medische onderneming welke zich richt op het gebied van keuringen, sportmedische begeleiding, aanvullende diagnostiek (d.m.v. o.a. ECG, Echografie enz.) en second opinions.

- Advertentie -

Integratieve psychotherapie is een behandeling in meestal een kortdurende vorm. Als het nodig is kan de behandeling ook langer ingezet worden. Het doel is om je problemen en psychische klachten te verminderen of beter hanteerbaar te maken. Het helpt je moeilijke situaties anders aan te pakken, vervelende dingen anders te zien of pijnlijke gevoelens te verwerken. Het resultaat is afhankelijk van de aard van de problemen en de mogelijkheden die iemand heeft. Daarnaast is de inzet van jouzelf even belangrijk als de deskundigheid van de therapeut.

Monique Aarts

Mijn naam is Monique Aarts en ik ben een gediplomeerd Medisch Pedicure gevestigd in Westerhoven aan de Hoeverstraat 34. Ik ben aangesloten bij de brancheorgantisatie ProVoet en heb een samenwerkingscontract met de POZOB en met diverse verzekeringsmaatschappijen.

- Advertentie -

Renee Lemmens

Mijn naam is Renee Lemmens en ben coach voor hooggevoelige kinderen en hun ouders. Wil je weer grip krijgen op jezelf en het moederschap? Je bent niet de enige, samen kunnen we dit!

Terug naar boven