Opleiding & training

Wij zij een duikcentrum die duikopleidingen verzorgt van snorkelen tot duikinstructeur en alles wat daartussenin zit. Wij willen u graag leren hoe u verantwoord onderwater kunt genieten van de prachtige onderwaterwereld zowel in het buitenland als in ons eigen kikkerlandje. Dit doen we door een gewone opleiding Open Water Duiker te volgen en dat uitbreiden met diverse specialty’s  zodat u steeds meer bedreven wordt in bepaalde zaken waar uw interesses liggen.

First Aid Safety Training (FAST) als het om bedrijfsveiligheid gaat, gevestigd in de Brabantse Kempen. Zoals de naam al zegt bied FAST een totaalpakket van diensten en trainingen op het gebied van bedrijfsveiligheid aan. FAST heeft drie kernactiviteiten: Opleiden, trainen en advies. Meer informatie over onze trainingen kunt u vinden op onze website.

- Advertentie -

Incendium (Latijns voor brand) is een dynamisch bedrijf wat haar kennis heeft opgedaan in theorie en praktijk. Deze kennis wordt door middel van cursussen, advies en begeleiding doorgegeven aan de overheid, het bedrijfsleven en eenieder die verder geïnteresseerd is.

- Advertentie -
Terug naar boven