Opleiding & training

Wij zij een duikcentrum die duikopleidingen verzorgt van snorkelen tot duikinstructeur en alles wat daartussenin zit. Wij willen u graag leren hoe u verantwoord onderwater kunt genieten van de prachtige onderwaterwereld zowel in het buitenland als in ons eigen kikkerlandje. Dit doen we door een gewone opleiding Open Water Duiker te volgen en dat uitbreiden met diverse specialty’s  zodat u steeds meer bedreven wordt in bepaalde zaken waar uw interesses liggen.

First Aid Safety Training (FAST) als het om bedrijfsveiligheid gaat, gevestigd in de Brabantse Kempen. Zoals de naam al zegt bied FAST een totaalpakket van diensten en trainingen op het gebied van bedrijfsveiligheid aan. FAST heeft drie kernactiviteiten: Opleiden, trainen en advies. Meer informatie over onze trainingen kunt u vinden op onze website.

- Advertentie -

Teamwork Nederland is een opleidingsinstituut voor de Zipper®Opstellingen en ReAttach therapy en begeleidt mensen in organisaties en de topsport. Wij leiden systeemtherapeuten, management consultants, coaches, POH-GGZ en mensen uit het Sociaal Domein op. Deze methodes werken heel goed  in organisaties, topsport en in families. We werken aan de mentale kracht, waardoor men weer beter functioneert.

- Advertentie -
Terug naar boven